CondusDeRandament-web
P  O  W  E  R  E  D   B  Y
Termeni de Utilizare  |  Webmaster  |  Contact  |  FAQ  |  © 2016 Bursa de Valori Bucuresti
bvb-logo-web
✉ Contact
Pentru mai multe informatii bursiere, despre tranzactionare si statistici si despre organizatorul concursului, Bursa de Valori Bucuresti, accesati: www.bvb.ro

Inscrie-te acum


Inscrie-te acum si fii primul care afla noutatile!

Adresa de email:
close
ACASACONCEPTREGULAMENTCURS ONLINELectia 1 - Economisire vs. InvestitieLectia 2 - Cum functioneaza bursele?Lectia 3 - De ce sa devii investitor ...Lectia 4 - In ce poti investi la Bursa ...Lectia 5 - Deschiderea unui cont ...Lectia 6 - Cum tranzactionezi?Lectia 7 - Risc vs. RandamentLectia 8 - Ce conteaza atunci cand ...Lectia 9 - Cum tranzactionezi ...Lectia 10 - Cum sa te lasi Condus ... Chestionar 1Chestionar 2Chestionar 3Intreaba BVBKIT DE INVESTITIIBROKERIINREGISTREAZA-TECASTIGACOMISIA
Inscrie-te acum
Concept
Da, vreau sa vad regulamentul complet
Ce trebuie sa faci?
SEPTEMBRIE
15
OCTOMBRIE
17
DECEMBRIE
16
FEBRUARIE
17
MARTIE
17
START Inregistrare
START
Concurs
FINAL
Inregistrare
Clasament
FINAL
FINAL
Concurs
Festivitatea
de Premiere
Condus de Randament este primul concurs de tranzactionare in mediul real, care ofera sansa investitorilor individuali de a face tranzactii si a castiga premii. Daca ai peste 18 ani, intra in concurs, investeste si obtine cel mai bun randament pentru a intra in posesia marelui premiu – o Dacia Duster. 
Daca esti la inceputul experientei tale investitionale pe piata de capital noi te ajutam sa inveti si sa te pregatesti de competitie. Inainte de a plasa bani in viata reala, comanda gratuit un KIT de Investitii si urmeaza cursul online de 10 lectii. Poti invata cum poti face profit din investiile la bursa si cum functioneaza piata de Noi sustinem doar investitiile responsabile, iar aspectul educational reprezintă un scop important al competitiei.

Competitia propriu-zisa incepe pe 17 octombrie si se incheie pe 17 februarie 2017. Tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti si cumpara actiuni din componenta indicelui BET-XT, cele mai tranzactionate 25 de companii, de minimum 30.000 lei, suma neta de comisioane. Alege suma cu care vrei sa intri in concurs si o poti creste in functie de strategia ta investitionala. 

Este obligatoriu sa iti deschizi un cont de investitor la una dintre casele de brokeraj partenere ale concursului Condus de Randament.